Missie en filosofie

Business in Balance levert een bijdrage aan de ontwikkeling van organisaties in de profit- en nonprofitsector. Business in Balance stelt de mens centraal, als uniek en onvoltooid, dat de eigen talenten maximaal benut. Business in Balance zoekt de balans tussen mens en organisatie, tussen werk en privé, tussen fictie en werkelijkheid.

Waarden

De waarden die voor Business in Balance centraal staan zijn: enthousiast, oprecht, overtuigend, vertrouwen, gedreven, ondernemerschap en marktgericht. Een combinatie van de ‘harde’ kant en de ‘zachte’ kant om de talenten te exploreren en bewust te maken: een ideaal kan immers nooit ontwaken zonder andere te wekken.

Visie en Balans

Vraag directeuren wat de kritische succesfactoren binnen het bedrijf zijn en velen blijven het antwoord schuldig. Moeten zij het antwoord weten? In ieder geval moeten de managers de antwoorden kennen, evenals de medewerkers op de sterfuncties binnen een organisatie. Business in Balance noemt dat de basis voor succesmanagement. Business in Balance biedt een pakket dat elke onderneming in staat stelt ‘succesmanagement’ in al haar facetten te beheersen en effectueren.